Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی هنر و تجربه، برنامه نمایش فیلم‌های حاضر در چهارمین دوره هفته فیلم اروپایی که قرار است به همت موسسه هنر و تجربه سینمای ایرانیان و چند موسسه خصوصی دیگر برای اولین بار به شکل آنلاین برگزار شود، اعلام شد.

 بر اساس برنامه اعلام شده فیلم‌های «جو کوچولو» به کارگردانی جسیکا هاوسنر از کشور اتریش ساعت ۱۶:۴۵ تا ۱۸:۳۰، فیلم‌های کوتاه فرانسوی «۹.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵۸» به کارگردانی لویی اُوبر، «هوای بد» به کارگردانی ژان لوپ فلیسیولی و آلن گانیول و «ترانه احمد» به کارگردانی فوآد منصور ساعت ۱۹ تا ۱۹:۵۰ و «ترومن» به کارگردانی سسک گای از کشور اسپانیا ساعت ۲۰ تا ۲۱:۴۵ روز شنبه ۱۷ آبان نمایش داده می‌شوند.

 روز یکشنبه ۱۸ آبان فیلم‌های «وقتی گوجه فرنگی‌ها واگنر را ملاقات کردند» به کارگردانی ماریا اکونومو از کشور یونان ساعت ۱۷ تا ۱۸:۱۰، «خواهر» به کارگردانی اورسلا میر از کشور سوئیس ساعت ۱۸:۲۰ تا ۲۰ و «دلقک‌ها» به کارگردانی فدریکو فلینی از کشور ایتالیا ساعت ۲۰:۱۰ تا ۲۱:۴۰ قابل مشاهده از سایت هاشور است.

 «مادر و دیگر دیوانه‌های خانواده» به کارگردانی ایبولیا فکته از کشور مجارستان ساعت ۱۶:۴۰ تا ۱۸:۳۰، «ترانزیت» به کارگردانی کریستین پتزولد از کشور آلمان ساعت ۱۸:۴۰ تا ۲۰:۱۵ و «بی‌نشان» به کارگردانی میها مازینی و دوسان جوکسیمویچ از کشور اسلونی ساعت۲۰:۳۰ تا ۲۱:۵۰ فیلم‌هایی است که روز دوشنبه ۱۹ آبان اکران می‌شوند.

 فیلم‌های «سنت جرج» به کارگردانی مارکو مارتینز از کشور پرتغال ساعت ۱۷:۰۰ تا ۱۸:۵۰، «پیش از یخبندان» به کارگردانی مایکل نوئر از کشور دانمارک ساعت ۱۹ تا ۲۰:۴۰ و «تنها از میان ایران، هزار و صد و چهل و چهار مایل اعتماد» به کارگردانی آندره لارسون و شمیم برکه از کشور سوئد ساعت ۲۰:۵۰ تا ۲۱:۵۰ نیز روز سه‌شنبه ۲۰ آبان نمایش داده می‌شوند.

 روز چهارشنبه ۲۱ آبان ماه تنها ۲ فیلم «رهبر ارکستر» به کارگردانی ماریا پیترز از کشور هلند ساعت ۱۷ تا ۱۹:۱۵ و «نامه‌هایی از جنوبگان» به کارگردانی استانسیلاو دونچو از کشور بلغارستان ساعت ۲۰ تا ۲۱:۵۰ قابل مشاهده از سایت هاشور است.

در ادامه نمایش فیلم‌های این هفته فیلم فرصت مجددی برای تماشای آثار فراهم می‌شود و در همین راستا، «دلقک‌ها» ساعت ۱۷، «خواهر» ساعت ۱۸:۳۰ و «ترانزیت» ساعت ۲۰:۱۵ روز پنجشنبه ۲۲ آبان اکران می‌شوند.

 همچنین روز جمعه ۲۳ آبان سه فیلم «ترومن» ساعت ۱۶:۴۵، «بی‌نشان» ساعت ۱۸:۴۰ و «سنت جرج» ساعت ۲۰:۱۰ نمایش داده می‌شوند.

 فیلم‌های «پیش از یخبندان» ساعت ۱۷، «جو کوچولو» ساعت ۱۸:۵۰ و فیلم‌های کوتاه فرانسوی «۹.۵۸»، «هوای بد» و «ترانه احمد»  نیز ساعت ۲۰:۴۵ روز شنبه ۲۴ آبان قابل مشاهده از سایت هاشور است.

 روز یکشنبه ۲۵ آبان نیز سه فیلم «تنها از میان ایران، هزار و صد و چهل و چهار مایل اعتماد» ساعت ۱۷، «وقتی گوجه فرنگی‌ها واگنر را ملاقات کردند» ساعت ۱۸:۱۰ و «مادر و دیگر دیوانه‌های خانواده» ساعت ۱۹:۳۰ اکران آنلاین می‌شوند. ضمن اینکه در روز پایانی این هفته یعنی ۲۶ آبان «نامه‌هایی از جنوبگان» ساعت ۱۷:۳۰ و «رهبر ارکستر» ساعت ۱۹:۳۰ در سایت هاشور نمایش داده می‌شوند.

 هفته‌های فیلم اروپایی که پیش از این سه دوره آن به شکل فیزیکی در ایران برگزار شده است، امسال (۱۳۹۹ شمسی مصادف با ۲۰۲۰ میلادی) به دلیل شیوع ویروس کرونا در سراسر جهان و موانع پیش‌آمده برای برگزاری رویدادهای فیزیکی، به شکل آنلاین برگزار می شود.

چهارمین دوره هفته فیلم اروپایی از ۱۷ تا ۲۶ آبان ۱۳۹۹ مصادف با ۷ تا ۱۶ نوامبر ۲۰۲۰ برگزار می‌شود که در این برنامه ضمن نمایش آنلاین ۱۶ فیلم‌ مطرح اروپایی، نشست‌های نقد و تحلیل به شکل زنده تدارک دیده شده‌اند.

پیش از این چند دوره هفته فیلم اروپایی به همت موسسه «هنروتجربه سینمای ایرانیان» و چند نهاد دیگر برگزار شده که سومین دوره آن از ۱۸ تا ۲۷ خرداد ۹۸ در چندین شهر ایران بود.

کد خبر 5064229 علیرضا سعیدی

منبع: مهر

کلیدواژه: گروه هنر و تجربه سینمای هنر و تجربه اکران اینترنتی فیلم کوتاه برنامه تلویزیونی تئاتر ایران جشنواره فیلم کوتاه تهران حضور هنر ایران در جهان فیلم سینمایی ویروس کرونا شبکه پنج سیما موسیقی ایرانی توهین به پیامبر رادیو نمایش سیزدهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران سریال ایرانی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نمایش داده می شوند فیلم اروپایی سایت هاشور هفته فیلم ساعت ۱۸ ساعت ۱۹ ساعت ۱۷ ساعت ۲۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۶۷۷۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری در رشت آغازشد

به گزارش خبرنگار مهر، مرحله استانی نوزدهمین جشنواره هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در گیلان که آذر سال ۱۴۰۲ با شعار «این صحنه خانه ماست» از سوی معاونت فرهنگی این نهاد فراخوان‌شد، ظهر دوشنبه با هنرنمایی ۸ گروه نمایشی کانونی و آزاد در خانه تئاتر شهر رشت آغاز شد.

طی آئین آغازین این جشنواره که با حضور کودکان، نوجوانان، خانواده‌ها، هنرمندان و علاقمندان به هنرهای نمایشی همراه بود، «سجاد کوچکی نژاد» معاون فرهنگی کانون استان گیلان ضمن قدردانی از مشارکت دستگاه‌های فرهنگی و فعالان عرصه هنر، درباره اهمیت برگزاری این جشنواره‌ها صحبت‌کرد.

کوچکی نژاد یاد تمامی هنرمندان در گذشته را گرامی داشت و از حاضران برای نکوداشت تمامی فعالان عرصه هنر، به ویژه، پیشکسوتان این حوزه دعوت کرد.

ادامه بخش برنامه‌ها نیز هنرنمایی گروه‌های نمایش بود و در این میان، به ترتیب نمایش‌های «زمین پاک» به کارگردانی حمیده زاره، «ببینیم سطل شما چه طوریه؟» با کارگردانی نرگس فرضی، «دختر نقال» و «گوساله لجباز» به کارگردانی نکیسا عوض‌مطلق و «دیگر مرا صدا نزن مادر» با هدایت احمدرضا جعفری از رشت روی صحنه رفتند.

«فیل و ابابیل» به کارگردانی مجید پتکی و «یاد منجی»، با کارگردانی سیده زهرا صادقی از رشت و «پرپروک» به کارگردانی منیژه واحد از لاهیجان، دیگرنمایش‌هایی بودند که با هنرنمایی هنرمندان گیلانی دیدنی شدند.

داوری این رویداد هنری که در بخش کانونی و آزاد، با مشارکت مخاطبان نوجوان، جوان ۱۲ تا ۲۲ سال و بزرگ‌سالان صورت گرفت را «محمد علی صادق حسنی»، کارگردان و بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون و تئاتر و رئیس انجمن هنرهای نمایشی استان گیلان، «محمود فرضی‌نژاد»،محقق و پژوهشگر، کارگردان تئاتر و خواننده فرهنگ عامه گیل و دیلم و همچنین، «حمید آذرنگ»، کارشناس مدیریت فرهنگی و کارگردان تئاتر بر عهده داشتند و به داوری هنرنمایی هنرمندان در بخش‌های نمایش (صحنه، عروسکی، زنده_ عروسکی)، نمایش خلاق (‌نمایش کتابخانه‌ای و بازی نمایش) پرداختند.

گفتنی‌است، خانواده و اهمیت آن، نامداران دینی، ملی و اسطوره‌ای و درعین‌حال، امیدآفرینی در تولید نمایش، توجه به محیط‌زیست و سبک زندگی ایرانی اسلامی، مهارت‌افزایی، ترویج نمایش‌های آئینی و سنتی و کتاب‌های چاپ‌شده در کانون و فرهنگ بومی محلی کشور، از رویکردهای ارزش‌گذاری نمایش‌های ارائه شده در نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کودکان و نوجوان است که با هدف عمومی‌سازی و مردمی‌سازی هنرنمایش برگزارمی‌شود.

لازم به توضیح است، مرحله استانی نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کودکان و نوجوان عصر امروز با معرفی ۳ گروه برگزیده به ایستگاه پایانی می‌رسد.

کد خبر 6098222

دیگر خبرها

  • «اخت الرضا» راهی شبکه نمایش خانگی شد
  • من گزینه مناسبی برای یونایتد هستم
  • نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری در رشت آغازشد
  • پرفروش ترین تئاترهای دولتی کدام اند؟
  • «نمایش» به اکران آنلاین رسید/ «تیر خلاص» به فرانسه
  • «گالیله» یک میلیاردی شد
  • نمایش «گالیله» بیش از ۱ میلیارد تومان فروخت
  • کدام نمایش‌ها در مونودرام خوزستان به صحنه می‌آیند؟
  • «گالیله» بیش از ۱ میلیارد تومان فروخت
  • راهیابی نمایش خسوف از کاشان به جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد